Back to the boredom.

Glassmys när vi var hemma i Norge igen. Den stora bägaren är min.. Of course. Haha. 
The Body Shop igen. Handlade en bra borste till mitt stackars hår, lite ansiktsskrubb till Andreas och min älskade Shea duschcreme igen. Även en coolingmask man har på ögonen när man är trött, har bara använt den en gång dock för tycker det gör ont när det är så kallt. 
Och mitt första YSL läppstift. Rekommenderar verkligen inte detta.. Varför? Jo, läpparna luktar och smakar handsprit!! Jag kan inte ha på mig det, jag får huvudvärk och börjar må illa. Den får stå i min sminkbox som prydnad. 
Jag har alltid haft fruktansvärt dålig respekt för elektronik. Och ni som inte känner mig så bra och läser detta måste förstå.. Jag är #1 rage-gamer. Jag har kastat min gamla razer datormus i golvet, väggen och slagit den i bordet otaliga gånger. Min älskling köpte en ny åt mig men jag gillade den inte, så jag fick hans gamla som var en likadan som den jag hade innan. Och mitt ROSA fina headset. Dock kan man inte justera det alls, är väl smällarna man får ta för att något skall vara fab. Vill man vara fin får man lida pin, haha. 
Bara veckan efter jag fått ett dyrt frisörbesök i födelsedagspresent, så bestämde jag mig för att jag inte ville vara blond längre. BIG MISTAKE. Jag slängde i två stycken ljusbruna hemmafärgningar i håret och till min förfäran (men ärligt, vad förväntade jag mig?) var håret helt grön-grått!! Efter 3 veckor av att låta håret vila gick jag till Hairspray i Stavanger som rekommenderades till mig av en dam med det vackraste vita håret jag sett. 
 
Tusenlappar senare var jag tillbaka i mitt blonda hår med några extra ljusa slingor. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback