Heavy metal.

Här är min typ nya palett från Isadora i "Heavy metal". Den var ny när jag fotade bilderna, men har helt enkelt vart alldeles för lat för att blogga! Vad jag var ute efter när jag köpte denna palett var nudefärgerna och något som kunde ge lite skimmer i mitten av ögat. 

Två lager av alla färger ur paletten. 

Och här är dem på ögonen tillsammans med Make Up Stores microshadow "White" och MAC Paint pot "Soft Ochre" 
 
HOW I GOT THE LOOK ↓
Efter att ha applicerat MAC Paint Pot och min vita ögonskugga från MUS över hela ögonlocket, så tar jag den en bruna skuggan försiktigt i mitt ögonveck och suddar sedan med min blending brush (MAC ˚217). Den är helt perfekt för någon med min ljusa hud, för att ge ett naturligt intryck av djupare/större ögon!
Efter det så lägger jag den mörka ögonskuggan från paletten längst ut i "vingen" av ögat, och suddar även ut den med min blending brush. 
Jag använder "svampborsten" som kommer med paletten för att trycka på (alltså inte svepa/dra) skimmerögonskuggan i mitten av ögat, och även längst in vid ögats V. 
 
WHAT I THINK ABOUT THE PALET. ↓ 
Jag är hundra procent nöjd med den ljusbruna skuggan. Den är enkel att jobba med, perfekt nyans för mig och kommer helt klart användas som en del av mitt dagliga smink. 5/5
Den mörka skuggan är dock lite svårare och det gäller att hitta en teknik för den. Den är svår att blenda och sätter sig gärna precis som du applicerat, vilket är bra om du vill använda den på ögonfranslinjen för fylligare intryck av fransarna. 3/5 
Och nu till glitterskuggorna.. Jag tror aldrig att jag någonsin kommer använda den guldiga. Den ser väldigt champagnefärgad ut pressad, men väl på huden ser den ut som.. sotig guld. 1/5
Den ljusa glitterskuggan ger en lite skimrande effekt, men absolut ingen wow-effekt. 2/5.
 
Båda glitterskuggorna måste man pressa, annars faller de bara av på kinderna/under ögonen. De går inte heller att använda med fuktad svamp/pensel då de helt enkelt inte vill fastna på huden då, om man lyckas så blir det veckigt. 
 
Paletten får 3/5 av mig, det är väl vad man ungefär kan förvänta sig av en budgetpalett. Den blir din för cirka 155:-, dock hade jag turen att det var rea på Isadora när jag köpte den, så jag fick den för endast 108:- ♥ :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback