Lazyyy.

I slutet av Mars börjar Game of Thrones igen enligt min sambo. Åååh vad jag längtar! Helst vill jag se Daenerys Targaryen aka Khaleesi på tronen. Heja heja! Hoppas hon kommer med sina tre badass drakar och bränner upp Joffreeys lilla incestnylle! 
 
För övrigt så sa jag upp mig från jobbet idag u, då jag tackat ja till en större tjänst hos ett modeföretag. Första gången i mitt liv som jag har sagt upp mig, men de var så snälla som vanligt! Önskade mig lycka till och förstod att jag tog det andra jobbet. 
Supernervös inför det nya jobbet som börjar 1 April (undrar hur det kommer gå, skämtdagen av året), men jag hoppas att det skall gå bra. Ska bli kul att lära sig mer om mode, trender och sälj! Vi anställda kommer även att få en budget till arbetskläder då vi ska ha märkets kläder från topp till tå, yay, nu kan jag lägga pengar på smink och hår istället.
 
Jag SUPERTRÖTT idag, kunde inte sova inatt och eftersom jag glömde mitt kontokort hemma och mitt busskort passade nog hade gått ut fick jag vara utan lunch och gå hem ifrån jobbet som tog 45 minuter i Stavangers iskalla vind. Därav ska jag relevant till bilden lägga mig i soffan under en mysig filt och kolla Game of Thrones tills jag somnar. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback