Bitchcraft.

American horror story har precis avslutat sin tredje säsong "Coven" och den här gången handlade det om häxor och trolldomar. Jag är fruktansvärt besviken på hur producenterna spelade ut sin chans till att göra en otroligt mörk och mysterisk säsong. 
Jag har lite svårt att ta serien seriöst när de blandar ämnen som våldtäkt, mord och agalmatofili med kärleksdrama för den yngre skaran. 
 
Spoiler alert. 
 
För det första, så har karaktärerna väldigt lite till ingen bakgrundshistoria. Man kunde fått veta mer om Nan, hur reagerade hennes föräldrar när hon kunde läsa tankar? Och Kyle, varför påbörja hans tatueringshistoria om man inte skall fortsätta ge bitar av hans liv? 
- Hur skall man kunna känna för karaktärerna när man inte vet någonting om dem? Självklart får man möta deras personligheter desto längre serien pågår, men inte nog.
Här kommer nog min mest opopulära kommentar.. Supremes i serien kännetecknas av perfekt hälsa. Hur kan Nan då tro att hon kan vara en av dom? 
 
För det andra så kunde de gett en större inblick i tidigare supremes, inte bara hur Fiona mördade den senaste. Och för det tredje så kunde det skippat tonårsdramat där den smarta Zoe plötsligt känner att en kille och kärlek är  det viktigaste i hennes liv, och hennes största helvete är att det gör slut. Too much cheese! För några månader sedan mördade du din första pojkvän med din vagina (bokstavligt talat), och du är rädd att din nya frankenstein pojkvän skall göra slut med dig? 
 
Dessutom byter de nu ut talangfulla Jessica Lange men låter Lily Rabe stanna, hade gärna sluppit se henne en säsong till. De ger henne den mest irriterande personligheten någonsin. Naiv som få och antagligen odlar hon mer än blommor i sitt träsk. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback